Tilbygning i Store Heddinge, Køge omegn og Stevns

Har behovet for kvadratmeter ændret sig? Så lad CH Murerentreprise lave din tilbygning.

En tilbygning kan løse dit pladsproblem

Når familier eller husstande ændrer sig, så kan behovet for, hvordan boligen er indrettet, og ikke mindst behovet for plads også ændre sig. Typisk ønsker de fleste i en periode af deres liv lidt mere plads, fx hvis familiens størrelse vokser, eller hvis man gerne vil have adskilt generationerne lidt. Det kan også være der er behov for en udestue, et kontor – eller en tilbygning, der kan rumme fx et nyt badeværelse eller et fitnessrum med aktiviteter. Eller hvad med en gildesal? Mulighederne er mange, og inden for gældende lovgivning omkring bebyggelsesprocent er der som regel god plads til at tilføje en tilbygning på de fleste huse.

Det er dyrt at flytte – og måske ønsker du heller ikke at bo et andet sted. Så kan CH Murerentreprise hjælpe dig med at opføre den tilbygning, du mangler.

Hvad skal din tilbygning bruges til?

Hos CH Murerentreprise har mange års erfaring i at opføre tilbygning til danskernes huse. Vi kan stort set bygge alt, om du ønsker et enkelt rum eller en afdeling. Det er op til dig at vælge, ligesom der er uanede muligheder for at vælge byggestil mm.

Du skal tage stilling til:

  • Hvor mange kvadratmeter ønsker du?
  • Hvor mange rum ønsker du?
  • Skal de opføres i den byggestil, huset har i dag – eller noget helt nyt?
  • Hvordan ønsker du døre og vinduer placeret?Skal din tilbygning forlænge et nuværende rum eller være nye separate rum?
  • Hvad med ovenlys? El-løsninger? VVS – skal der være vandaftapning osv

Der er mange ting at overveje, og du har sikkert allerede en masse ideer til en ny tilbygning. Som byggefirma rådgiver vi gerne om, hvad der er de bedste løsningsmuligheder, naturligvis med udgangspunkt i dine behov og dit budget.

Tilbygning med kvalitet og fremtid

Når vi laver en tilbygning, har vi fokus på kvalitet, for bygningen skal have en lang holdbarhed og skabe glæde mange år frem. Vi overholder naturligvis alle aftaler om priser og tidsfrister, og da vi ved, at det er generende med håndværkere i og uden for huset, efterlader vi altid byggepladsen så pænt som muligt. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du har en byggeopgave.

Lad os kigge på en mulig tilbygning

Hver dag har vores byggefirma opgaver i Store Heddinge, Køge omegn og på Stevns, og vi kommer gerne forbi for at drøfte, hvorledes en tilbygning kan skabes på din bolig. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 28 76 10 59 – så kommer vi forbi og drøfter tilbygning med dig.

Bliv ringet op

4 + 8 =

CH Murerentreprise

Maarbjerg 9
4660 Store Heddinge
CVR: 36649240

28 76 10 59
kontakt@chmurerentreprise.dk

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud