Renovering af hus I Store Heddinge ved Stevs og Køge omegn

Går du med planer om renovering af hus, så kontakt CH Murerentreprise.

CH Murerentreprise klarer renovering af hus fra start til slut

De fleste går med drømme om, hvordan man kan gøre boligen endnu bedre. Hvorfor lade det blive ved tankerne – måske er det hverken så dyrt eller så kompliceret, som du tror. Hos CH Murerentreprise har vi solid erfaring med renovering af hus, og kan hjælpe dig med at afklare, hvad der muligt, og hvordan det kan løses, naturligvis ud fra dit behov og dit budget.

En renovering af hus kan være alt fra den lille opgave med fx opmuring af en trappe til en omfattende renovering af hus fra kælder til kvist – og alt derimellem. Vi løser opgaver, som kan være hele eller dele af en renovering af hus som fx:

  • Renovering af badeværelse – vægge, lofter, gulv, installationer
  • Renovering af køkken
  • Renovering af hus mht. ruminddeling og funktioner
  • Facaderenovering – evt. ny isolering
  • Tilbygning – tilførsel af ekstra kvadratmeter til dit hus
  • Skalmuring – opførsel af ny facade på den gamle
  • Ændring af adgangs- og tilkørselsforhold – carport, indkørsel
  • Anlæg eller renovering af terrasse og øvrige udenomsarealer

Fælles for alle de projekter med renovering af hus, vi er ansvarlige for er, at vi løser enhver opgave med fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi er ikke tilfredse med en renovering af hus, før du er det.

Vi overholder naturligvis de aftaler, der indgås mht. pris og tidsfrister, så du kan føle dig sikker på, at din renovering af hus er i trygge og ansvarlige hænder, der bygger med professionalisme og stil.

Renovering af hus er opgaver, der både foregår indenfor og udenfor, og derfor er vi klar over, at det kan være generende med håndværkere – så vi rydder op efter os, så du også kan holde ud at være i dit hus imens.

Vi har stor erfaring med renovering af hus, og måske kan vi se nogle muligheder, du ikke selv har set – det kan være, at du kan ændre din ruminddeling ved at flytte, nedrive eller opføre nogle vægge. Måske kan dit drømmebadeværelse blive en realitet, og måske kan vi forskønne din facade med et plus for din energiøkonomi.

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du trække udgifterne til arbejdsløn fra for en lang række tiltag, med fokus på energirenovering og forskønnelse. Du kan læse mere på SKATs hjemmeside – der er mange muligheder for at få tilskud til udgifterne ved renovering af hus.

Lad os drøfte dine tanker om renovering af hus

Vi kører hver dag i Store Heddinge, Køge omegn og på Stevns og kommer gerne forbi for at drøfte dine tanker om renovering af hus, og naturligvis afgiver vi også et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Kontakt os på telefon 28 76 10 59  eller brug kontaktformularen her på siden, så du kan komme videre med planerne om renovering af hus allerede i dag.

Bliv ringet op

15 + 7 =

CH Murerentreprise

Maarbjerg 9
4660 Store Heddinge
CVR: 36649240

28 76 10 59
kontakt@chmurerentreprise.dk

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud