Opsætning af fliser i Store Heddinge, Køge omegn og Stevns

CH Murerentreprise har stor ekspertise i opsætning af fliser.

Opsætning af fliser i badeværelse eller køkken

Står du med en overflade, der ville blive langt smukkere med opsætning af fliser, så lad CH Murerentreprise klare opgaven. Vi har både viden og styr på de rette teknikker, så dit projekt med opsætning af fliser bliver helt perfekt.

Vi har stået for opsætning af fliser på mange typer overflader og i mange forskellige rum og kan nævne:

  • Bruseniche
  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers
  • Butikslokaler
  • Produktionslokaler
  • Kantiner
  • Toiletter

Opsætning af fliser kan være en god løsning mange steder, både fordi det gør rummet smukkere, men også fordi fliser er en meget rengøringsvenlig overflade.

CH Murerentreprise kan rådgive om et stort udvalg af fliser, og hvad der kan være en god løsning i netop dit rum. Vi kan opfuge, så det færdige resultat er helt perfekt, også hvis overfladen indenunder ikke er jævn som udgangspunkt. Inden opsætning af fliser sørger vi for at udjævne eventuelle revner og andre skader, så den overflade, der skal opsættes på, er så glat og jævn som muligt.

Opsætning af fliser af alle slags

Fliser er jo ikke bare fliser. Der er mange at vælge imellem, alt efter, hvilket rum de skal sidde i, og hvordan de skal tilpasses det øvrige interiør. Det er meget populært at anvende de små mosaiksten i både køkkener og bad, ligesom de større grå granitsten også lægges i mange rum på både vægge og gulve. Opsætning af fliser kan også være glassten i brusenicher, hvor de både skærmer og samtidig lader lyset komme igennem. Om det skal være ensartet, farvede eller i mønstre er op til dig – vi klarer opsætning af det hele.

Fliser er nemme at rengøre og nemme at vedligeholde, og i forbindelse med opsætning af fliser vejleder vi også om, hvordan du bedst vedligeholder dem efterfølgende. De fleste fliser kan nøjes med aftørring med en fugtig klud, men natursten vinder levetid ved også at få lidt olie i ny og næ.

Drejer det sig om opsætning af fliser i badeværelser, bryggers og køkken kan vi stå for entreprise med at lægge elkabler ind bag og naturligvis overholde alle de sikkerhedsforanstaltninger, der særligt gælder vådrum.

Få et tilbud på opsætning af fliser

Vi kører hver dag i Køge og omegn, Store Heddinge og på Stevns og kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til opsætning af fliser. Kontakt os på tlf. 28 76 10 59 eller brug kontaktformularen her på siden, så er vi på vej!

Bliv ringet op

4 + 7 =

CH Murerentreprise

Maarbjerg 9
4660 Store Heddinge
CVR: 36649240

28 76 10 59
kontakt@chmurerentreprise.dk

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud