Nyt badeværelse i Store Heddinge, Køge omegn og Stevns

Lad CH Murerentreprise skabe dig et smukt nyt badeværelse.

Nyt badeværelse kan blive mere end en drøm

De fleste, der har overtaget en ejendom, villa eller parcelhus, føler på et eller andet tidspunkt, at det vil være dejligt at få et nyt badeværelse. Badeværelserne fra tidligere tider blev skabt for at være effektive, og den tid, man brugte i badeværelset, skulle helst være så kort som muligt.

Sådan er det ikke i dag, hvor et nyt badeværelse ofte også tænkes som et rum til wellness, ro og velvære. I en travl hverdag kan det være afslappende med et bad i smukke omgivelser, samtidig med at rummet også skal byde på funktionalitet og effektivt. Og så skal det være nemt at rengøre og vedligeholde.

Med et nyt badeværelse giver du din bolig et kvalitetsløft, samtidig med at det er livskvalitet, du mærker hver dag.

Der er mange forskellige valg

CH Murerentreprise har solid erfaring i at bygge badeværelser og i at renovere det eksisterende. Som byggefirma er det også vores opgave at vejlede dig, så et nyt badeværelse bliver præcis, som du ønsker det og har drømt om.

Ved en beslutning er der mange valg:

  • Vægge – ønsker I murede vægge, filtsede vægge, klinker eller fliser?
  • Gulv – ønsker I fliser, klinker, beton- eller trægulv?
  • Loft – ønsker I gipslofter, trælofter, filtsede lofter – halogenspots fx?
  • VVS – armaturer, sanitet, belysning, rørføring?

Hos CH Murerentreprise kan vi skabe et nyt badeværelse enten ved renovering af det eksisterende eller ved at opføre et helt nyt badeværelse. Hvor omfattende byggeprojektet skal være, er op til jer – vi kan rive vægge ned eller opføre nye, så det kan blive større end det gamle. Vi kan opføre en ny bruseniche, ligesom I skal tænke over, om I ønsker badekar eller måske jacuzzi i et nyt badeværelse?

Nyt badeværelse er en stor beslutning

Få rum er så omfattende at renovere som et nyt køkken eller et nyt badeværelse, og derfor er vi meget opmærksomme på at genere mindst muligt, mens projektet står på. Vi planlægger hele byggeprocessen i tæt samarbejde med dig. Og vi går ikke hjem efter opførelsen af nyt badeværelse, før du er helt tilfreds.

Lad os vejlede dig om, hvordan du finder den bedste løsning til et nyt badeværelse, som du vil være tilfreds med mange år frem.

Kontakt os og tal om nyt badeværelse allerede i dag

Hver dag kører vi i Køge og omegn, Store Heddinge og på Stevns, og vi kommer gerne forbi for at drøfte nyt badeværelse med dig. Kontakt os på tlf. 28 76 10 59 eller brug kontaktformularen her på siden – så kan dine drømme blive en realitet.

Bliv ringet op

12 + 15 =

CH Murerentreprise

Maarbjerg 9
4660 Store Heddinge
CVR: 36649240

28 76 10 59
kontakt@chmurerentreprise.dk

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud