Facaderenovering i Store Heddinge, Køge omegn og Stevns

CH Murerentreprise klarer din facaderenovering med det flotteste resultat.

En facaderenovering kan næsten skabe et helt nyt hus

Med tiden bliver selv den flotteste facade udsat for det danske vejr og vind, og det slider på langt de fleste facader. Så kan man overveje, om ikke det er tid til en facaderenovering.

Hos CH Murerentreprise er vi mestre for at lave facaderenovering på alle typer villaer, parcelhuse og andre boliger.

Det kan blive dyrt at fravælge facaderenovering

En facaderenovering er helt klart et løft af husets facade, så det fremstår flottere og langt mere velholdt end før. Med facader på huse er det som mange andre steder, at man tænker, at når noget er velholdt udenpå, er det det nok også indeni. I forbindelse med et hussalg kan det betyde en del for både pris og liggetid, om huset virker velholdt og har fået en facaderenovering. Men det er også livskvalitet, for efter en facaderenovering kan man glæde sig over det flotte hus hver dag.

Samtidig kan det betyde, at man med en facaderenovering imødegår problemer med råd og svamp i boligen. Med tiden vil der i mange særligt ældre fundamenter komme revnedannelser, hvor fugt kan trænge ind udefra, og så har man balladen. Er der først begyndt at gro svamp i et fundament, kan det blive en bekostelig affære. Med en facaderenovering kan vi udbedre revnedannelser og andre skader og sørge for at tætne huset, så holdbarheden øges.

Håndværkerfradrag til facaderenovering

Det er muligt at få tilskud til en lang række tiltag, såvel energibesparende foranstaltninger som andre byggeprojekter med det nu genindførte håndværkerfradrag. Via SKATs hjemmeside kan man se, hvordan der kan opnås fradrag for udgifterne til arbejdsløn med til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden. Det er da også værd at tage med!

Samtidig vil en facaderenovering typisk kunne mærkes på varmeregningen, fordi varmen nu kan blive, hvor den skal – nemlig indenfor, hvor du har betalt for, at den skal være.

Vi laver facaderenovering i Store Heddinge, Køge omegn og på Stevns

Hver dag laver vi facaderenovering på mange forskellige facader, og som byggefirma kan vi løse enhver opgave med facaderenovering. Vi kommer gerne og vurderer din facade og giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 28 76 10 59 – måske er vi lige ude at lave en flot facaderenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Bliv ringet op

14 + 11 =

CH Murerentreprise

Maarbjerg 9
4660 Store Heddinge
CVR: 36649240

28 76 10 59
kontakt@chmurerentreprise.dk

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud